Udtalelser

“..Jeg kan nemmere finde ro, når uroen tager mig.”

Tema: Angst. 2-timers session.

Tusind tak for sessionen hos dig, den satte gang i en god proces, som stadig ruller sig mere og mere ud. Jeg kan nemmere finde ro, når uroen tager mig. Og det er rigtig rigtig godt. Det er jeg er meget taknemmelig for.

Kvinde, 51 år, autoriseret psykolog

“…havde den bedste jul i mit voksenliv.”

Jeg henvendte mig til Anders Ørskov, fordi jeg havde svært ved at være alene, på trods af, at jeg er mest til den introverte side. Det var en konstant udfordring for mig. Jeg skulle hele tiden have gang i noget. Nogle eller noget andet skulle være omkring mig, for at jeg kunne have det godt. Jeg kunne ikke sidde stille.

Efter en 2-timers behandling med Anders er det totalt ændret: Jeg har siden kunnet mærke det tydeligt i min krop, hvad jeg har brug for og simpelthen give det til mig selv. Det gik så vidt, at jeg i 2022 tilbragte min første juleaften nogensinde med glæde alene og havde den bedste jul i mit voksenliv.

Det betyder dog på ingen måde at jeg lever isoleret nu. Tværtimod: jeg mærker at jeg tiltrækker andre mennesker på en ny måde og jeg er selv i stand til at vælge både andre menneskers nærhed og mine beskæftigelser til og fra uden at jeg har brug for nogle andre eller noget andet. Jeg føler en fylde og ro indvendig og føler mig centreret i mig selv efter sessionen.

Mand, 43, ingeniør

“…efter blot få samtaler mærkede jeg atter stabiliteten i livet.”

Jeg startede hos Anders på et tidspunkt, hvor jeg følte stress og stor uro i kroppen. Jeg følte mig lidt fortabt, men efter blot få samtaler mærkede jeg atter stabiliteten i livet. På sin meget imødekommende og åbne måde formåede han at skabe et tillidsfuld rum, hvor jeg følte mig set og rummet. Anders fik hurtig kontakt til de bagvedliggende mønstre, der havde bragt mig ud af kurs, hvilket virkede forløsende og helende for mig.

Han får mine varmeste anbefalinger.

Lene Varming, psykoterapeut

“..mere livskraft og glæde”

Tema: Skam og skyldfølelse

Sms: Hej Anders. Vil bare dele, at der stille og roligt vokser mere livskraft og glæde frem her, efter sidste session.

Kvinde, 39 år

“… ét enkelt spørgsmål gav mig nøglen..”

“Efter måneders parkrise talte jeg med Anders, som med ét enkelt spørgsmål gav mig nøglen til at forstå, hvorfor vi var stuck. Det spørgsmål ændrede mit perspektiv og skabte en kolossal forandring og forløsning. Tak for det ”

Sara Skaarup, parterapeut og forfatter til flere bøger om parforhold og kærlighed

“..vidunderligt at blive mødt med den ro og det nærvær..”

Jeg har haft stor glæde af vores sessioner og er kommet til Anders både for supervision og egen terapi. Jeg kan varmt anbefale det! Anders formår at gå med mig dybt ind til kernen af min problematik og føre mig hele vejen igennem til forandring. Det er vidunderligt at blive mødt med den ro og det nærvær Anders har. Det gør mig helt tryg, så jeg kan arbejde med det, der er sårbart. 
Kvinde, 42 år, autoriseret psykolog

“…gennem både sorg og latter“

Anders Ørskov har været en stærk guide i min personlige ledelsesrejse.

Der bliver hver gang ”ryddet op” gennem både sorg og latter.

Mand, leder i software-virksomhed

“ …gjorde mig tryg i processen.”

Anders har været en fantastisk rejsepartner i min selvudvikling. Han har et stort hjerte og en skarp intuition.
Og så er han slet og ret en rar og nærværende mand, som gjorde mig tryg i processen.

Steffen, autoriseret psykolog

“…nye dybder af selvkærlig sammenhæng..”

Tema: Psykisk vold, angst

Anders formår overraskende hurtigt at finde ind til kernen i mit problem. Han ser hurtigt igennem mine forsvar og hjælper mig til at opdage mine dybe ressourcer som menneske. I en meget nænsom og varm tone, tuner vi sammen ind på essensen, hvor jeg oplever mig fuldt ud accepteret som menneske og hvorfra mine oplevede udfordringer bliver nemmere at være i og håndtere.

Jeg har gennem mange år været i forskellige terapeutiske forløb, både som privat person og som fagperson som terapeut. Forløbet hos Anders giver mig nye dybder af selvkærlig sammenhæng i mig.

Kvinde, terapeut

“Metoderne er forskellige og altid tilpasset mig…”

Jeg har stiftet bekendtskab med Anders Ørskov i flere forskellige sammenhænge. Dels har jeg deltaget i flere workshops hos Anders, jeg har haft individuelle terapeutiske sessioner og har også deltaget i en flerdages retræte hos Anders.

Min opfattelse er, at ALT hvad Anders foretager sig, er meget solidt forankret i dels en dyb psykologisk og terapeutisk faglighed, men også i en særligt udviklet intuition, som gennemsyrer al Anders’ arbejde.

I mødet med klienten (mig), giver Anders anledning til en endnu dybere erkendelse og større dybde i forståelsen af både mine egne, men også af generelle menneskelige udviklingstemaer.

Jeg har de seneste 5-6 år beskæftiget mig meget med personlig udvikling og har været på adskillige retræter, deltaget i mandegrupper og yoga- og meditations-sessions. Der er ingen af disse aktiviteter som så hurtigt og effektivt har faciliteret forløsning af mine traumer, har tilvejebragt nye erkendelser og gået så dybt i sjælen, som arbejdet sammen med Anders har gjort. Metoderne er forskellige og altid tilpasset mig – og mit erkendelsesniveau og min dagsform. Derfor er det altid rart og trygt at arbejde hos Anders – og jeg vil varmt anbefale alle, der er nysgerrige på personlig udvikling og i at få ryddet op i mønstre, relationer og traumer, eller bare er nysgerrige på egne udviklingsmuligheder, at besøge Anders i hans hus i skoven.

Jesper, IT Manager

“… fri til at leve et liv i nuet på egne præmisser”

Sms efter 1. session:

“ ..jeg mærker, at jeg dybest set har sluttet fred med mine forældre. Det har jeg altså bøvlet med i mange år, og det fikser du så lige på 60 minutter. Det er fanme godt arbejde, som man vil sige der, hvor jeg kommer fra.”

 

Udtalelse:

Anders skaber en tryg atmosfære og evner at åbne op for de underbevidste lag i psyken. Jeg oplever, at når man arbejder sammen med Anders er det muligt at frigøre sig fra gamle mønstre, slutte fred med fortiden og dermed sætte sig selv fri til at leve et liv i nuet på egne præmisser.

 

Jeg giver Anders de bedste anbefalinger.

Kvinde, 40, psykolog

“…mere fortrolig med og åben for mig selv…mere virkelig for mig selv“

Jeg har kendt Anders i ca. 4 år og arbejdet med ham i både individuelle- og gruppesessioner, og jeg er meget glad for den hjælp og det følgeskab i min proces, som jeg har fået af ham.

I de første år hjalp han mig primært med at åbne til rum i mit sinds hus, rum der rummede indkapslede smertefulde oplevelser/følelser uden sprog, fra den tidligste barndom, som havde været lukkede for mig. Ikke at have adgang til sit eget hus, giver en fremmedhedsfølelse, så arbejdet med Anders har gjort mig mere fortrolig med og åben for mig selv og givet min indre virkelighed mere krop, gjort den mere virkelig for mig selv.

I de sidste år har jeg især fået hjælp til processen med at anerkende den, jeg er, acceptere de sår jeg lever med og lade dem få den plads og opmærksomhed, de har brug for – og give plads for, fokusere på og nære den længsel og det indre rum, der er det primært bærende i mit liv.

I de forløb jeg har haft med Anders, til tider voldsomme, har jeg altid følt mig tryg, og han har aldrig sluppet mig, før jeg var kommet hen til et accepterende og integrerende rum med de ting, der var kommet op. Jeg har aldrig følt mig efterladt alene med følelser og erkendelser, jeg ikke kunne rumme, og jeg har aldrig følt mine grænser overskredet. Som vidne til andres processer har oplevelsen været den samme, altid en oplevelse af et smukt og dybt arbejde.

Asta, 67 år

“…I FRED MED MIG SELV.”

I 2021 var jeg med 2 veninder på retreat hos Anders. Jeg havde det ærligt talt ikke særligt godt, da vi ankom. Jeg var nærmest deprimeret, fastlåst med en følelse af afmagt. En gammel historie blev ved at fylde trods alskens terapi. Jeg var efterhånden begyndt at tro, at den ville plage mig resten af livet. Som et evigt ÅG. Men de dage gik jeg gennem en KÆMPE HELINGSPROCES. Efterfølgende har jeg deltaget i dage med proces-arbejde, meditationsaftener og retreat. Jeg føler mig ikke længere så fragmenteret, men MERE HEL. Jeg har taget ejerskab af min historie på en ny måde. Selvom der stadig kan føles sorg og smerte, føler jeg mig ikke længere så afmægtig. Jeg tør stå mere frem, uden helt så meget frygt for afvisning og forhånelse.AT TAGE KRAFTEN HJEM TIL MIG SELV IGEN, I FRED MED MIG SELV

Det har så stor betydning i procesarbejdet, at Anders er der med sit nærvær. Han holder nænsomt og respektfuldt rummet, giver plads og inspirerer til, at man kan gå igennem de låste og lukkede døre; og være rasende, vild og gal. Og det synes jeg helt generelt at se Anders gøre i sit arbejde. Han møder det enkelte menneske med omsorg, varme og respekt. Ærlighed og masser af kærlig tålmodighed. Provokerer, leder på vej. Han kan bære og respektere, at man ikke nødvendigvis er enig med ham og sætter spørgsmål ved nogle ting. Han tager det også alvorligt. Tænker over det og vender tilbage, hvilket for mig har haft stor betydning. Meget healende. TAK

T.E
. kvinde, sygeplejerske

“…enormous relief and liberation …I feel empowered….”

My name is Katrine.

I have had two online sessions with Anders Ørskov, working through childhood trauma. The sessions led to enormous relief and liberation as shame and anger was released. I felt deeply seen, heard and listened to.

I was surprised how healing and giving the sessions turned out to be, even in an online format. Since the sessions I have felt more energized and light. I feel empowered and I dont turn to the victim role as I used to have a tendency to.

In my opinion, Anders is very skilled in creating a safe space even in a remote session. I believe Anders is a very gifted therapist with a skill to connect to healing powers. I will highly recommend Anders as a therapist, spaceholder or support of any kind.

Katrine B., 34 Dancer/Choreographer, Berlin

“…vi har det bedre end i lang tid…”

Tema: Relationsmønstre

Mail: (…)Status Familien NN er, at vi har det bedre end i lang tid – vi møder hinanden med omsorg og med fokus på den positive relation og jeg tager mere ansvar. Så rigtig glædelig jul og godt nytår – jeg er sikker på, at vi mødes i 2023 (…)

Par/familie

“ Jeg oplever ro og tillid til at turde være mig.”

Der er en stor kraft og frihed, for mig, i at være på dine workshops. Jeg oplever ro og tillid til at turde være mig. Jeg tør vokse som menneske. Du kan noget helt specielt, for det kræver stort mod for mig at slippe og blot være. Det kan jeg i dine workshops”

Lene, 48 år

“..fik transformeret frygten for at fejle og falde igennem..”

Fra hjertet tak Anders. Sikke en oplevelse!

Jeg meldte mig til dit kursus med mit kommende ph.d. forsvar for øje. Et ønske om at stå stærk og sikker i et rigidt system, jeg ikke føler mig hjemme i. Men jeg fik så meget mere og andet fundamentalt ud af timerne og dig. Gennem din energi og spejling i de vidunderlige medkursister, fik jeg transformeret min frygt for at fejle og falde igennem om, til det jeg egentlig ønsker – friheden til at dele min forskning kærligt, rent og ægte uden andre intentioner end at berøre andre. Jeg føler mig renset, let og åben, hviler i den sårbarhed det er at skulle forsvare noget, der betyder meget for mig. Det vil uden tvivl være lige præcis dét, der gør det muligt for mig at berøre.

Du har virkelig en gudsbenådet energi og groundet karisma, forvalter det forbilledligt med dit sind og krop og bragte den ægte natur frem i os – det er menneskehåndværk af første klasse! Dit kursus berører alt det som er væsentligt, elementer vi alle grundlæggende kæmper med og alt det som vores gang i verden EGENTLIG handler om.

Med taknemmelig kærlighed

Kamilla Bergström. Ph.d. Specialkonsulent og underviser i bl.a. samarbejde og psykisk arbejdsmiljø.

“..Før spiste jeg 12 piller i døgnet. Nu spiser jeg ikke nogle.”

Jeg vil gerne sige dig en stor tak for det arbejde, som du har lagt i min person igennem 6 samtaler. Det er utrolig hvilke fremskridt samt udvikling jeg har taget på de få mdr. Jeg tænker anderledes og føler en ro i mig selv. Så det arbejde vi har gjort i fællesskab har bestemt båret frugt. Det vil jeg gerne sige dig en stor tak for. Bla andet kan jeg fortælle at inden jeg lærte dig og kende spiste jeg 12 piller i døgnet. Nu spiser jeg ikke nogle. Mit blodtryk er normalt igen. Jeg tager ikke blodtryks- og hjertemedicin længere. Min psoriasis er svundet med 60%.😊Så det er jo bare utrolig at så få samtaler kan udrette så meget. Det er jeg og ikke mindst min fam dig så Taknemmelig for😊🙏🙏 Tak for den person du er. Du er faktisk flere gange i ugen i mine tanker på den gode måde🙏😊 vil ønske dig en rigtig god weekend🙏 og tak for dig Anders❤️ mvh. Johnny Andie

Johnny Andie Hansen, bygningsmaler