Online psykolog

Hvad er online terapi?

Velkommen til min hjemmeside og til en lille introduktion til online terapi

Jeg hedder Anders Ørskov, er autoriseret psykolog og har lavet terapi online i flere år. Jeg laver både online terapi i egen praksis og hos et stort dansk psykologhus, Aleris.

Lige som mange andre begyndte jeg at arbejde mere online under corona nedlukningen, og jeg har rigtig gode erfaringer med det.

Og hvad er så online terapi?

Online terapi er helt enkelt terapeutisk samtale via computerskærmen eller mobiltelefonen. Det kan endda fungere blot med lyd, hvis du ikke ønsker at have billede på.

Det har overrasket mig hvor fin kontakten er online, også selv, når det gælder arbejde, som virkelig kræver et fuldt nærvær. Jeg oplever, at kontakten og effekten af terapien er lige så god som ved et fysisk møde.

Forskning i terapi bekræfter dette indtryk og har vist, at terapi virker ligeså godt online som ved de traditionelle fysiske møder.

Online terapi kan endda også opleves mere enkelt, afslappet og ligetil.

Du kan som klient sidde i ro og mag med en kop te eller kaffe i dine egne hjemlige omgivelser og du behøver ikke at skulle ud i trafikken eller i det offentlige rum lige efter en terapitime, hvor mange tit vil have mere lyst til bare at være stille med sig selv en stund.

I online formatet er der her hos mig også mulighed for at booke enkelte aften- og weekendtider.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis der er noget, du er i tvivl om angående terapien og online formatet.

 

“Jeg har haft to online sessioner med Anders Ørskov, hvor vi har arbejdet med barndomstraumer. Jeg var overrasket over, hvor helende og givende sessionerne viste sig at være, selv i en online form. Efter min mening er Anders meget dygtig til at skabe et trygt rum, selv i en online session. Jeg vil varmt anbefale Anders som terapeut, space-holder eller støtte af enhver art.” (Oversat fra eng.) 

– Katrine, 34. Danser og koreograf, Berlin
 

“Anders formår overraskende hurtigt at finde ind til kernen i mit problem. Han ser hurtigt igennem mine forsvar og hjælper mig til at opdage mine dybe ressourcer som menneske. Jeg har gennem mange år været i forskellige terapeutiske forløb, både som privat person og som fagperson som terapeut. Forløbet hos Anders giver mig nye dybder af selvkærlig sammenhæng i mig.” 

– Kvinde, terapeut
 
Se udtalelserne i deres fulde ordlyd under udtalelser: