Non-performance

Hvad handler det om?

Fra præstation, frygt og usikkerhed til scene-nærvær 

 “Non-performance” er et kursus for dig, der -   

  • brænder for at dele noget med et publikum eller en større forsamling. Det kan være som taler, foredragsholder, performer eller oplægsholder.    
  • ikke ønsker at din frygt, præstationskrav eller forfængelighed skal stå i vejen for dit budskab, de indsigter eller den gave, du har til andre.  

Ønsket med “Non-performance” kurset er at lette din adgang til det indre “sweet spot”, hvor du ikke længere performer – hvor der ikke er anspændthed eller anstrengelse – men hvor performance så at sige sker af sig selv. Hvor det hele flyder af sig selv, og man er i en optimal tilstand af afspændthed og vågen opmærksomhed.    

Egentlig er det en naturlig tilstand, men den kan forstyrres af tanker og historier i den optrædendes hoved. Arbejdet består blandt andet i at oplyse og bevidstgøre disse tanker og historier. De kan nemlig kun bevare deres magt og indflydelse, så længe de kan operere i det ly af “mørket”, i det ubevidste.    

Vi arbejder med netop de følelser og indre oplevelser, du har, når du får ordet eller scenen og står foran publikum. Det betyder, at det kan blive personligt og dybtgående arbejde, men det vil altid foregå med nænsomhed og indføling i, hvad den enkelte ønsker og er klar til. Samtidig betyder det, at det ikke er noget du skal deltage i, bare for hyggens skyld. Der vil kræves en god grad af fokus og dedikation i arbejdet.    

Non-performance er også velegnet for mennesker, der kan opleve generende eller lammende usikkerhed ved at være synlige eller i centrum i sociale sammenhænge.   

Workshoppen holdes også med baggrund i min egen mangeårige erfaring med at optræde med underholdende psykologiske indslag og foredrag. Se elrik.dk  

 

Udtalelser fra tidligere deltagere:

 

“Hvis du står foran andre mennesker i lidt større grupper; foredrag, gruppefacilitering, performance eller noget i den stil, så und dig selv det her. Anders sparker røv – din røv. Og det virker.

–  Tomas Friis

 

Jeg kan absolut anbefale at deltage i Anders’ workshop. Jeg har været på mange forskellige workshops indenfor teaterverdenen, og alle har været gode på hver sin måde. Men Anders kunne noget helt særligt og ret centralt. Med 100% nærvær og et oprigtigt ønske om at se mig, hvor jeg var, og se mig dele fra mit hjerte, kunne han hjælpe mig med at slappe af og være meget mere autentisk på scenen ❤️

 –  Sarah Bjørg Lundsberg

 

“Der er en stor kraft og frihed, for mig, i at være på dine workshops. Jeg oplever ro og tillid til at turde være mig. Jeg tør vokse som menneske. Du kan noget helt specielt, for det kræver stort mod for mig at slippe og blot være. Det kan jeg i dine workshops”

– Lene

 

Fra hjertet tak Anders. Sikke en oplevelse!

Jeg meldte mig til dit kursus med mit kommende ph.d. forsvar for øje. Et ønske om at stå stærk og sikker i et rigidt system, jeg ikke føler mig hjemme i. Men jeg fik så meget mere og andet fundamentalt ud af timerne og dig. Gennem din energi og spejling i de vidunderlige medkursister, fik jeg transformeret min frygt for at fejle og falde igennem, til det jeg egentlig ønsker – friheden til at dele min forskning kærligt, rent og ægte uden andre intentioner end at berøre andre. Jeg føler mig renset, let og åben, hviler i den sårbarhed det er at skulle forsvare noget, der betyder meget for mig. Det vil uden tvivl være lige præcis dét, der gør det muligt for mig at berøre.

 

Du har virkelig en gudsbenådet energi og groundet karisma, forvalter det forbilledligt med dit sind og krop og bragte den ægte natur frem i os – det er menneskehåndværk af første klasse! Dit kursus berører alt det som er væsentligt, elementer vi alle grundlæggende kæmper med og alt det som vores gang i verden EGENTLIG handler om.

 

Med taknemmelig kærlighed.

 

 – Kamilla Bergström

Info

Prisen inkluderer: Kursus, ophold, overnatning på enkeltværelse, fuld forplejning og pausebuffet med kaffe, te, frisk frugt, snacks og isvand. Man er velkommen til at finde alternativ overnatning i området, hvorved prisen reduceres til kr. 3650,-

Tilmelding

Tilmeldingsfrister: Hhv. 15.03.2023  og 25.09.2023 

Afbestilling

Ved afbestilling senest en måned inden 1. kursusdag returneres det fulde beløb.  
Indtil 2 uger før returneres halvdelen. Herefter returneres der ikke. 
Pladsen kan til enhver tid sælges eller gives videre til en anden.  
Hvis jeg skal inddrages i videresalg, koster det som udgangspunkt et gebyr på 200 kr.  

Tilmeld

Kursus: Non-performance