Fordybelse og proces. Åbne dage.

Hvad handler det om?

Fordybelse og proces er dage med rum til at gå i dybden med noget i dit liv som er svært, gør ondt eller kalder på din opmærksomhed. Dagene holdes fra et ønske om at bidrage til indre frihed, fred, glæde og livsudfoldelse for alle, der ønsker det.

Velkommen i skovens ro til dage fra 10-17 med fordybelse og dybtgående procesarbejde udfra det, deltagerne kommer med og bringer op. Der er rum for individuelt arbejde for dem, der ønsker det. 

I fordybelses- og procesarbejdet kan der indgå samtale,  meditative øvelser, integration af dybere forståelsesniveauer, arbejde med åndedræt, kropsligt arbejde, dybtgående indre-sansning/at mærke sig selv dybere end vi typisk er vant til, udtryk, stemme, lyd, bevægelse, mm. 

Du er velkommen her med det, som er svært, gør ondt eller udfordrer dig i dit liv. Et centralt perspektiv i arbejdet er at lade livs-smerte og livs-udfordringer bidrage til såvel selvindsigt, inspiration og nye handlemønstre som til en fordybelse af empati og medfølelse med selv og andre. Når vi møder vores smerte med fuldt nærvær, viser den os ofte direkte ind i en dyb og levende erfaring af vores essentielle værdighed og visdom. Og den kan bidrage til både fordybelse og udfoldelse af den helende og kreative kraft, vi rummer.   

Du er også meget velkommen, hvis du blot ønsker at være med i stilhed. Der kan være meget inspiration og opløftelse at hente i et fordybet og åbenhjertigt samvær om det, vi ofte har svært ved at dele med andre i de mere overfladiske rum, vores verden er rig på.   

Stemningen og opmærksomheden på disse dage vil være fokuseret og fordybet og samtidig afslappet.
 

Medbring selv frokost og det du ønsker at spise i løbet af dagen. 
Der er te og kaffe.  

 

Udtalelser – andres oplevelser af arbejdet med Anders Ørskov:

“Anders har været en fantastisk rejsepartner i min selvudvikling. Han har et stort hjerte og en skarp intuition.
Og så er han slet og ret en rar og nærværende mand, som gjorde mig tryg i processen.”

– Steffen, autoriseret psykolog

 

“Efter måneders parkrise talte jeg med Anders, som med ét enkelt spørgsmål gav mig nøglen til at forstå, hvorfor vi var stuck. Det spørgsmål ændrede mit perspektiv og skabte en kolossal forandring og forløsning. Tak for det ”

– Sara Skaarup, parterapeut og forfatter til flere bøger om parforhold og kærlighed

 

“Anders skaber en tryg atmosfære og evner at åbne op for de underbevidste lag i psyken.Jeg oplever, at når man arbejder sammen med Anders er det muligt at frigøre sig fra gamle mønstre, slutte fred med fortiden og dermed sætte sig selv fri til at leve et liv i nuet på egne præmisser.

Jeg giver Anders de bedste anbefalinger.”

– Kvinde, psykolog

 

“Jeg har gennem mange år været i forskellige terapeutiske forløb, både som privat person og som fagperson som terapeut. Forløbet hos Anders giver mig nye dybder af selvkærlig sammenhæng i mig.”

– Kvinde, terapeut

 

“Jeg har de seneste 5-6 år beskæftiget mig meget med personlig udvikling og har været på adskillige retræter, deltaget i mandegrupper og yoga- og meditations-sessions. Der er ingen af disse aktiviteter som så hurtigt og effektivt har faciliteret forløsning af mine traumer, har tilvejebragt nye erkendelser og gået så dybt i sjælen, som arbejdet sammen med Anders har gjort. Metoderne er forskellige og altid tilpasset mig – og mit erkendelsesniveau og min dagsform. Derfor er det altid rart og trygt at arbejde hos Anders – og jeg vil varmt anbefale alle, der er nysgerrige på personlig udvikling og i at få ryddet op i mønstre, relationer og traumer, eller bare er nysgerrige på egne udviklingsmuligheder, at besøge Anders i hans hus i skoven.”

– Jesper, IT Manager
mm
mm
Se flere udtalelser her.

 

Info

Tilmelding

Betaling:  Via mobilepay: 51 42 32
Eller til Ringkøbing Landbobank, 7670 – 2772312.
Husk at skrive, hvad overførslen dækker.  

Tilmelding er først sikret ved betaling.   

Afbestilling

Ved afmelding senest 14 dage før refunderes det fulde beløb.  
Ved afmelding senest 1 uge før refunderes halvdelen. Herefter refunderes ikke
Pladsen kan til enhver tid sælges eller gives videre til en anden.   

Tilmeld

Kursus: Fordybelse og proces. Åbne dage.